Video Slides (1).png
IMG_9191.jpg
Trek klanten aan met zomerse productfoto's!

De zomer is begonnen en jouw productfoto's kunnen wel een zomers tintje gebruiken! Ga vijf dagen lang aan de slag met het fotograferen van jouw producten met een zomerse opdracht. Gebruik zand en water, speel met schaduwen en ontdek welke zomerse creaties jij kunt maken!

Pas jouw content aan naar de zomer

Wil je uitgedaagd worden in jouw productfoto's? Een beetje extra creativiteit stoppen in het fotograferen van jouw producten? En vooral weten hoe zomerse foto's zoals deze gemaakt worden? Dan is deze challenge echt iets voor jou!

Vijf dagen lang ontvang jij iedere dag een nieuwe zomerse uitdaging voor jouw productfoto. Ontdek hoe jij jouw product met water kunt fotograferen of andere hacks hoe jij de zomer naar jouw productfoto's haalt!

IMG_9163.jpg
 
Jules Bean Oorbellen 3.JPG
Meld je gratis aan!

En creëer jouw eigen zomerse content voor social media met jouw producten!

Inhoud van de challenge

Vijf dagen lang ontvang jij iedere dag een nieuwe uitdaging in jouw mailbox. In de uitdaging staat het creëren van een zomerse productfoto centraal. Ik geef je een onderwerp en een aantal tips hoe jij het beste die foto kunt creëren. En wees zo creatief mogelijk: denk buiten de box en schiet jouw eigen productfoto's!

Deel vooral jouw creatieve en zomerse productfoto's op Instagram zodat jouw klanten ook in die zomerse sferen terecht komen!

De zomer challenge vind plaats van maandag 19 juli tot vrijdag 23 juli 2021.

Zilt 201804.JPG
Zin om aan de slag te gaan?

Heb je zin gekregen in het creëren van zomerse productfoto's? Jezelf uit te dagen en te werken met zand, water, schaduwen en jouw producten? Meld je dan gratis aan voor deze challenge!