top of page
Video Slides (1).png
Voordat je gaat, heb ik een exclusieve aanbieding voor jou!

Je hebt je aangemeld en ontvangt binnen enkele minuten jouw aanmelding voor In vijf stappen betere productfoto's! 

Een van de thema's die ik behandel in die stappen, is fotostyling. Een heel leuk onderdeel, maar het kan ook lastig zijn. Speciaal voor jou heb ik een masterclass ontwikkeld.

masterclass

Flatlay Fotostyling
Waarom fotostyling belangrijk is voor jouw productfoto's

Fotostyling zorgt voor sfeer in jouw webshop en social media. Je vertelt een klein verhaal door middel van sfeervolle productfoto’s. Daarnaast creëer je een beleving voor jouw ideale klant. Wat er voor zorgt dat je daarmee jouw ideale klant aantrekt, die vervolgens over zal gaan tot aankoop. 

Een eigen stijl zorgt voor herkenning, jouw ideale klant kan niet meer om jouw productfoto’s heen. Ontwikkel jouw eigen stijl aan de hand van deze masterclass!

Chez-Yvet-30.jpg
WAT KRIJG JE?

De masterclass Flatlay Fotostyling heeft een kijktijd van 20 minuten. Ik behandel zeven duidelijke stappen die jij direct mee kunt doen of na de masterclass zelf kunt toepassen. Thema’s van het bepalen van een compositie tot de uiteindelijk fotostyling komen voorbij. Ik laat verschillende voorbeelden (zowel goed als ‘fout’) zien en je krijgt tips die je direct kunt toepassen in jouw productfoto. 

IMG_6419.jpg
DSC_2234.jpg
WAT HEB JE NODIG?

Voor de masterclass Flatlay Fotostyling heb je jouw eigen producten nodig. Daarnaast heb je een variatie aan props nodig, denk aan: verschillende ondergronden, variatie aan materialen, (droog)bloemen en andere passende attributen voor jouw flatlay. 

masterclass
Flatlay Fotostyling

Onbeperkt toegang tot de masterclass in de leeromgeving

In 20 minuten te bekijken

Inclusief checklist zodat je altijd de stappen na kunt lopen

Speciale aanbieding van €12 inclusief btw 

bottom of page