top of page
DSC_2310.jpg
Jouw product met veel liefde
vastgelegd door mij!

Jij hebt een prachtig product ontwikkeld en nu is het tijd om deze te verkopen aan jouw ideale klant! We creëren samen een plan voor de productfoto’s zodat deze precies aansluiten op jouw wensen. Daaruit fotografeer ik jouw verhaal!

Laten we samenwerken!

Productfotografie
IMG_4848.JPG
Sfeervolle productfotografie
door Emmely 
Lois-Lee-01.jpg
Sfeervolle + studio productfotografie
Julie goud.png
Studio productfotografie

Toen ik in 2018 mijn eerste productfoto’s maakte in opdracht, ging er een wereld voor mij open! Ik ontdekte hoeveel plezier de combinatie van fotografie en styling mij opleverde. Ik mocht productfoto’s aanleveren die ik zelf had bedacht, gestyled en gefotografeerd. 

In de afgelopen drie jaar is mijn productfotografie dienst verder ontwikkeld. Waar ik in 2018 mijn eigen ideeën in beeld bracht, gaan we nu samen in gesprek tijdens een strategie-sessie. Jij vertelt jouw ideeën en ik voeg daar mijn expertise aan toe. Zodat ik heel gericht, maar ook heel creatief, aan de slag kan met jouw producten fotograferen!

Chez-Yvet-39.jpg
Rima Baby-06.jpg
WERKWIJZE

Samenwerken staat centraal in mijn productfotografie-dienst. Jij hebt een visie over jouw producten en het is aan mij de taak om dit zo sfeervol mogelijk vast te leggen. Om precies duidelijk te hebben wat jouw visie is, gaan we in gesprek tijdens een strategie-sessie. Jij mag al jouw ideeën op de tafel gooien, inspiratie-beelden laten zien en vertellen welke richting jij op wilt met jouw webshop. Vervolgens voeg ik daar mijn expertise aan toe en mixen we onze ideeën. 

Al deze informatie en inspiratie verwerk ik in een draaiboek. Ik creëer een passend moodboard en ik deel wanneer ik voor jou aan de slag met het creëren van productfoto’s. Zo heb jij alle informatie in een persoonlijk draaiboek bij de hand. 

Je krijgt alle productfoto’s te zien in een persoonlijke galerij. Ik schiet meer dan voldoende productfoto’s, zo heb jij de mogelijkheid om precies de beelden te kiezen die aansluiten op jouw visie. Je mag natuurlijk ook de gehele galerij bestellen! 

Het fundament van jouw productfotografie

Het pakket bevat naast productfotografie ook een strategie-sessie, waardoor het pakket jouw fundament voor productfotografie bevat. Daarnaast zitten er 10 productfoto’s inbegrepen, maar heb jij de mogelijkheid om meer productfoto’s aan te schaffen die precies bij jouw strategie passen!

1:1 strategie sessie
10 productfoto's passend bij de strategie
Mogelijkheid om meer foto's aan te schaffen
Persoonlijke galerij
vanaf €499
exclusief btw
IMG_4839.JPG
Lois-Lee-01.jpg
Boek een shoot
DSC_2588.jpg
bottom of page