• Emmely

VIDEO: Werken met oneven aantallen

Bijgewerkt: mrt 19

De eerste tip die ik altijd geef als het gaat om fotostyling is: werk met oneven aantallen. Het lijkt misschien een simpele tip, maar dit kan het verschil maken als het gaat om een aantrekkelijk beeld creëren. In deze video leg ik je uit waarom jij moet gaan werken met oneven hoeveelheden en hoe je dat het beste kunt doen!19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma