• Emmely

VIDEO: Welke lens heb je nodig voor productfotografie?

Bijgewerkt: mrt 19

Er zijn een aantal lenzen die worden gekozen als het gaat om productfotografie. Maar in deze video wil ik heel graag één lens uitlichten: de 50 mm lens. Ik leg je uit waarom je deze lens nodig hebt en of ‘ie het geld waard is.


9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma