• Emmely

VIDEO: Welke camera heb je nodig voor productfotografie?

Bijgewerkt: mrt 19

De keuze in camera’s is tegenwoordig oneindig, dat lijkt in ieder geval zo. Welke camera moet je kiezen als je aan de slag gaat met productfotografie? Waar moet je op letten? In deze video leg ik je uit waar je op moet letten als je een camera koopt voor productfotografie .


14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma