top of page

VIDEO: Welke camera heb je nodig voor productfotografie?

Bijgewerkt op: 4 okt. 2021

De keuze in camera’s is tegenwoordig oneindig, dat lijkt in ieder geval zo. Welke camera moet je kiezen als je aan de slag gaat met productfotografie? Waar moet je op letten? In deze video leg ik je uit waar je op moet letten als je een camera koopt voor productfotografie .

Heb je al een camera maar weet je niet precies hoe deze werkt? Of wil je meer leren over alle instellingen die jouw camera heeft? Dan is mijn basiscursus Fotografie voor Webshops echt iets voor jou! In de eerste module duiken we samen in jouw camera en alle opties. Ik geef je opdrachten zodat jij jouw camera gaat begrijpen en alle theorie ineens duidelijk wordt. Koop hier je ticket om aan de slag te gaan met jouw camera!

webshop (1).png

Ik ben Emmely, fotograaf voor webshops. Sinds 2018 werk ik als freelance productfotograaf en nu is het tijd om mijn kennis weer door te geven aan jou! 

CATEGORIEËN 

In vijf stappen

betere productfoto's

A4 Content Emmely (15).png
bottom of page