• Emmely

VIDEO: Welk licht heb je nodig voor productfoto's?

Productfotografie heeft alles te maken met licht. Je kunt daglicht gebruiken of juist kiezen voor kunstlicht. Je kunt licht met een kleurtje gebruiken of juist naturel. Je kunt met hard licht werken of juist zacht licht. En daarover ga ik het hebben in deze video!


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma