• Emmely

VIDEO: wat is een compositie?

Bijgewerkt: mrt 19

Composities, een woord wat veelal voorkomt als het gaat om visuele kunst. Ook in productfotografie speelt een compositie een grote rol. Denk aan hoe het beeld wordt opgebouwd. In deze video leg ik jou uit wat een compositie is, welke soorten er zijn en welke ik graag gebruik. En jij kunt deze uiteraard ook gaan gebruiken!17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma