Zoeken
  • Emmely

VIDEO: Waarom jij variatie in productfoto's nodig hebt

Jij verkoopt jouw producten via jouw webshop. En je wilt jouw klant de ideale digitale beleving geven. Alsof ze het product kunnen voelen en van dichtbij kunnen bekijken. Maar hoe doe je dat als je afhankelijk bent van jouw webshop? In deze video leg ik je uit hoe je de ideale beleving voor jouw klant kunt verbeteren.


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma