top of page

VIDEO: RAW of JPEG voor productfotografie?

Bijgewerkt op: 1 sep. 2021

Als jij gaat fotograferen met jouw camera, heb je twee keuzemogelijkheden in bestandsindeling. Het woord 'bestandsindeling' kan onbekend zijn, maar als ik zeg: RAW of JPEG? Gaat er dan een lichtje branden?


Een bestandsindeling is het type bestand dat jouw camera opslaat als jij een foto maakt. In de video leg ik het verschil uit tussen een RAW bestand en een JPEG bestand en welk type bestand jij kunt kiezen voor productfotografie.Heb je vragen of wil je meer leren over productfotografie? Op Instagram help ik je graag! Volg mij hier!

webshop (1).png

Ik ben Emmely, fotograaf voor webshops. Sinds 2018 werk ik als freelance productfotograaf en nu is het tijd om mijn kennis weer door te geven aan jou! 

CATEGORIEËN 

In vijf stappen

betere productfoto's

A4 Content Emmely (15).png
bottom of page