• Emmely

VIDEO: RAW of JPEG?

Bijgewerkt: mrt 19

Als jij gaat fotograferen met jouw camera, heb je twee keuzemogelijkheden in bestandsindeling. Het woord 'bestandsindeling' kan onbekend zijn, maar als ik zeg: RAW of JPEG? Gaat er dan een lichtje branden?


Een bestandsindeling is het type bestand dat jouw camera opslaat als jij een foto maakt. In de video leg ik het verschil uit tussen een RAW bestand en een JPEG bestand en welk type bestand jij kunt kiezen voor productfotografie.Heb je vragen of wil je meer leren over productfotografie? Op Instagram help ik je graag! Volg mij hier!

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma