top of page

VIDEO: Nabewerking regels voor productfoto's

Bijgewerkt op: 4 okt. 2021

Je hebt het fotograferen onder de knie, maar hoe zit dat met de nabewerking? Weet je waar je op moet letten als jij jouw productfoto’s gaat bewerken? Aan welke knoppen je moet draaien? En aan welke vooral niet? Ik leg het je in deze video uit!


Wil je een eigen filter ontwikkelen? En daarnaast aan de slag met jou camera en een opvallende en herkenbare fotostyling creëren? Duik in deze basiselementen in mijn online cursus Fotografie voor Webshops! Klik hier voor meer informatie en tickets.

webshop (1).png

Ik ben Emmely, fotograaf voor webshops. Sinds 2018 werk ik als freelance productfotograaf en nu is het tijd om mijn kennis weer door te geven aan jou! 

CATEGORIEËN 

In vijf stappen

betere productfoto's

A4 Content Emmely (15).png
bottom of page