• Emmely

VIDEO: Nabewerking regels voor productfoto's

Bijgewerkt: mrt 19

Je hebt het fotograferen onder de knie, maar hoe zit dat met de nabewerking? Weet je waar je op moet letten als jij jouw productfoto’s gaat bewerken? Aan welke knoppen je moet draaien? En aan welke vooral niet? Ik leg het je in deze video uit!


5 keer bekeken0 reacties
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma