top of page

VIDEO: Kleuren overeen laten komen met de werkelijkheid in productfoto's

Bijgewerkt op: 4 okt. 2021

Bij het fotograferen van producten is een van de belangrijkste onderdelen dat de kleuren overeenkomen met de werkelijkheid. Je wil klachten voorkomen over de verkeerde kleur. Maar hoe heb je precies invloed op de kleuren op jouw foto? Ik leg het je uit in deze video.


Wil je meer leren over de nabewerking van jouw productfoto's? In mijn basiscursus Fotografie voor Webshops deel ik mijn nabewerkingsgeheimen die ervoor zorgen dat al jouw productfoto's er goed uit zien. Zelfs met één druk op de knop! Klik hier voor meer informatie over de cursus!

webshop (1).png

Ik ben Emmely, fotograaf voor webshops. Sinds 2018 werk ik als freelance productfotograaf en nu is het tijd om mijn kennis weer door te geven aan jou! 

CATEGORIEËN 

In vijf stappen

betere productfoto's

A4 Content Emmely (15).png
bottom of page