Zoeken
  • Emmely

VIDEO: Kleuren overeen laten komen met de werkelijkheid

Bij het fotograferen van producten is een van de belangrijkste onderdelen dat de kleuren overeenkomen met de werkelijkheid. Je wil klachten voorkomen over de verkeerde kleur. Maar hoe heb je precies invloed op de kleuren op jouw foto? Ik leg het je uit in deze video.4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma