top of page

VIDEO: kies jouw productfotografie materialen

Bijgewerkt op: 7 sep. 2021

Waar we het vorige week hadden over een eigen kleurenpalet samenstellen voor productfotografie, ga ik je vandaag meer vertellen over het kiezen van materialen. Welke materialen heb je nodig en welke passen het beste bij jouw product?


Als je om je heen kijkt, zie je waarschijnlijk een variatie in materialen. Glas, stof, hout, kunststof. Deze materialen, in combinatie met kleuren, vormen jouw eigen sfeer. Maar hoe kies je nou de materialen die je kunt gebruiken met jouw producten? In deze video leg ik het je uit!


webshop (1).png

Ik ben Emmely, fotograaf voor webshops. Sinds 2018 werk ik als freelance productfotograaf en nu is het tijd om mijn kennis weer door te geven aan jou! 

CATEGORIEËN 

In vijf stappen

betere productfoto's

A4 Content Emmely (15).png
bottom of page