Zoeken
  • Emmely

VIDEO: kies jouw productfotografie materialen

Waar we het vorige week hadden over een eigen kleurenpalet samenstellen, ga ik je vandaag meer vertellen over het kiezen van materialen. Welke materialen heb je nodig en welke passen het beste bij jouw product?


Als je om je heen kijkt, zie je waarschijnlijk een variatie in materialen. Glas, stof, hout, kunststof. Deze materialen, in combinatie met kleuren, vormen jouw eigen sfeer. Maar hoe kies je nou de materialen die je kunt gebruiken met jouw producten? In deze video leg ik het je uit!


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma