Zoeken
  • Emmely

VIDEO: Inhakers en thema's voor jouw productfoto

Content maken voor Instagram of een ander social media kanaal, kan iets zijn waar je tegen opkijkt. Je denkt: ik moet weer foto’s maken, maar wat moet ik posten? Herkenbaar? In deze video’s geef ik je tips hoe jij met verschillende thema’s kunt werken en dit direct kunt toepassen op jouw Instagram!
3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma