Zoeken
  • Emmely

VIDEO: Creëer een herkenbare sfeer door middel van kleuren

Je wilt dat de foto’s van jouw webshop herkenbaar zijn. Niet alleen aan het product, maar ook aan de sfeer die de foto uitstraalt. Want wanneer een potentiële klant langs jouw foto scrollt, wil je natuurlijk dat deze potentiële klant aan jou denkt. En beter nog: bij jou gaat shoppen!


In deze video leg ik je uit hoe jij een kleurenpalet samen kunt stellen, passend bij jouw producten.


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma