• Emmely

Valentijn Props Shoppen

Bijgewerkt: mrt 19

Valentijn staat voor de deur en je kunt met jouw webshop daar natuurlijk heel goed op inspelen! Maak Valentijn productfoto’s, deel deze op Instagram en zorg ervoor dat klanten voor Valentijnsdag bij jouw gaan shoppen.


Maar wat heb je nodig om Valentijn productfoto’s te maken? Ik help je graag een beetje op weg en laat in dit blog zien welke props* jij kunt kopen om Valentijn productfoto’s te maken.Uitpakken met confetti is altijd een feestje! Deze houten hartjes confetti geeft wel de Valentijn sfeer, zonder de cliché roze kleur!

Mijn persoonlijke favoriet! Wanneer ik wil uitpakken met productfoto’s, kies ik vaak voor een satijnen stof. Het straalt luxe maar ook feestelijkheid uit! Gebruik de stof als achtergrond of pak er een product mee in!
Knoop een satijnen lint om een product en het is direct een cadeautje. Pak voor jouw klanten met Valentijnsdag jouw producten extra leuk in, zo zullen je klanten jouw onthouden.
Kan het nog meer cliché zijn? Maar dat mag ook! Soms zijn clichés heel fijn om mee te werken: rozenblaadjes en Valentijnsdag, iedereen kan deze connectie leggen.
Ga zelf aan de slag of koop een slinger met hartjes. Want hartjes zijn wel het symbool voor Valentijnsdag. Hoe meer hoe beter!


Je kunt natuurlijk zoveel uitpakken als jij zelf wilt! Kies props die goed passen bij de sfeer die jij wil uitstralen met jouw productfoto’s. Vind je het rood en roze too much? Kies dan voor props in jouw kleur, maar bijvoorbeeld wel in een hartjes vorm!


Succes en alvast een fijne Valentijn!


*De producten bevatten affiliate links. Dit betekent dat ik een klein percentage over het aankoopbedrag ontvang. Uiteraard hoef jij niks extra’s te betalen!

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven