• Emmely

Paas props shoppen

Pasen staat weer voor de deur en dat is een perfecte inhaker voor jouw productfoto’s! Voeg de Paas-sfeer toe door props te gebruiken die ‘Pasen’ schreeuwen, zodat jouw volger niet om jouw productfoto’s heen kan. In deze blog laat ik je props* zien die jij kunt gebruiken voor jouw Paas-productfoto’s!Chocolade paaseitjes. Do I need to say more? Houd ze in hun glimmende papiertjes als dat goed bij jouw kleuren past. Of kies ervoor om ze uit te pakken en in een schaaltje naast jouw product te leggen.


Paaseieren met droogbloemen, een leuke manier om toch Pasen in jouw productfoto toe te voegen zonder clichés


Of vul de (Paas)eieren zelf met iets wat goed bij jouw sfeer past! Bijvoorbeeld witte confetti, glitters of bloem blaadjes. Hang de eieren in een Paastak of leg ze naast jouw product wanneer je de foto maakt.


Deze Paas-decoratie is mijn favoriet! Misschien wekt het niet direct Pasen op, maar hoe leuk zijn deze vogeltjes van papier? Je kunt ze goed hergebruiken in voorjaars-productfoto’s én ze staan ook nog eens leuk in jouw interieur.


Je kunt daarnaast natuurlijk heel goed (droog)bloemen gebruiken in jouw Paas-productfoto’s. Hang jouw product in een Paastak naast deze leuke decoratie.


Veel succes met het maken van Paas-productfoto’s en natuurlijk een fijne Pasen gewenst!


*De producten bevatten affiliate links. Dit betekent dat ik een klein percentage over het aankoopbedrag ontvang. Uiteraard hoef jij niks extra’s te betalen!

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma