• Emmely

Fotograferen met je camera of telefoon?

Ik ben team: producten fotograferen met een camera! Want hoe goed de camera's van een telefoon tegenwoordig ook zijn, ze zullen het nog lang niet winnen van een (spiegelreflex-/systeem-) camera.


Ik heb zelf een iPhone 11 Pro Max, zo eentje met drie camera's. Heel blij mee en schiet er ook graag foto's mee! De kwaliteit is goed maar niet fantastisch. Ik laat je graag het verschil zien in foto's tussen de iPhone 11 Pro Max en de Canon 6DMII met 50 mm.Beide foto's zijn onbewerkt, op deze manier kan ik het beste het verschil laten zien.

Het eerste wat wellicht opvalt is het verschil in licht. Dat heeft te maken met de instellingen op de camera. Maar daarnaast kun je met een camera heel goed inspelen op de scherpte-diepte van een foto. Je kunt duidelijk zien dat de achtergrond onscherp is en daarmee de focus ligt op de voorgrond, op het product.


Daarnaast is het een kwaliteitsverschil. Je wilt de beste kwaliteit in jouw webshop om op deze manier jouw producten te laten shinen. Hieronder zie je een duidelijk verschil in kwaliteit als ik inzoom op beide foto's.
Dus fotografeer je nog met jouw telefoon? Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan met een camera! Heb je nog geen camera? Ik raad deze camera's aan voor productfotografie!2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven