• Emmely

Even gluren in de leeromgeving

Hoe lekker zou het zijn als je even een kijkje kon nemen in de leeromgeving van de basiscursus Fotografie voor Webshops? Gewoon even spieken: ziet het er mooi uit, wil ik hier meer leren over productfotografie? Ik neem je graag mee in een kijkje in mijn leeromgeving!


Overzicht

Een overzicht van alle lessen, op deze manier weet je wat er nog gaat komen. Maar hier kun je ook direct klikken naar de les die jij graag wilt volgen, wel zo makkelijk toch?Module

Iedere module start met een video: welke kennis doe je op in deze module en welke vaardigheden leer je? Op deze manier weet je wat jou te wachten staat.Les

Een les bestaat uit een video of uit beeld en tekst. Ik vind deze variatie belangrijk, zo krijg je het meeste mee van de theorie. Uiteraard heeft iedere les een opdracht, zodat je direct aan de slag kunt.
Community

En naast een eigen platform, heb ik bij deze cursus ook een community toegevoegd. Via een Facebook groep kun je vragen stellen, feedback krijgen of inspiratie opdoen. Iedereen die meedoet met de cursus krijgt toegang tot de community. Maar ook oud-cursisten zijn welkom! Op deze manier kunnen we van elkaar blijven leren wat betreft productfotografie.


Je hebt even kunnen spieken hoe het er uit ziet. Spreekt het je aan? Wanneer je een ticket koopt voor de cursus, heb je onbeperkt toegang tot de leeromgeving. Op deze manier kun je ieder moment even een video terugkijken, de tekst nalezen of een opdracht nogmaals doen.


Je kunt hier een ticket kopen voor €47 ex btw en vandaag nog starten met de basiscursus Fotografie voor Webshops!


Voor vragen over de (inhoud van de) cursus kun je mailen naar emmely@emmelyschipper.com


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
kvk 71428410
btw NL002333169B15
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Ik kan jou helpen met sfeervolle productfotografie! Ik leer je vanaf de basis alles wat je moet weten om prachtige foto’s te maken. Liever foto's maken uitbesteden?  Ik maak met liefde sfeervolle foto’s voor jou zodat jij jouw waardevolle tijd kunt stoppen in jouw webshop! 

 

Frankrijk is mijn grootste inspiratiebron, ik drink het liefst koffie verkeerd met havermelk en moodboards maken is mijn hobby!  

Copyright © Emmely Schipper 2018 - 2021 • All rights reserved  • Foto's Emmely door Iep Bergsma