top of page
DSC_2371.jpg
je m'appelle
(mijn naam is)
Emmely
IMG_0885 2.JPG

Van HAVO naar MBO Styling naar HBO Communicatie en dan uiteindelijk ervoor kiezen om fotograaf te worden. Het was geen logische route, maar dat ik uiteindelijk in de creatieve sector terecht zou komen, was al snel duidelijk.

Het kiezen voor productfotografie voelde al snel vertrouwd. Dankzij de styling-lessen op mijn MBO studie, kon ik zelf mijn foto’s stylen en dus ook fotograferen. Hierdoor kon ik snel een eigen, herkenbare style ontwikkelen.

 

bonjour
Lois-Lee-01.jpg

Mijn missie is om elke webshop-ondernemer te helpen met het creëren van opvallende productfoto’s die verkopen. Jouw producten verdienen de spotlight en die kun jij hen geven!

meer over Emmely
Mijn favoriete drankje is
koffie verkeerd met havermelk!
Als ik niet werk ben ik
te vinden in de kringloop!
Je mag mij wakker maken voor
een reisje naar Frankrijk!
Waarmee kan ik jou helpen?

Ik wil productfotografie

uitbesteden!

Je weet wat de waarde is van een productfoto en bent ook bereid om daarin te investeren. Je bent er van overtuigd dat je deze investering binnen no-time hebt terug verdiend.

Door productfotografie uit te besteden, heb jij meer tijd over om jouw producten te creëren en om deze te versturen: elementen die jou geld opleveren. 

En ondertussen werk ik aan jouw imago door aantrekkelijke productfoto’s te creëren. Die ervoor gaan zorgen dat jouw product zichzelf gaat verkopen.

Mijn werk aan jouw muur?

Fotografie gaat voor mij verder dan alleen productfotografie. Ik ben aan de slag gegaan met het fotograferen van stillevens voor aan jouw muur! 

bottom of page