je m'appelle
(mijn naam is)
Emmely

Van HAVO naar MBO Styling naar HBO Communicatie en dan uiteindelijk ervoor kiezen om fotograaf te worden. Het was geen logische route, maar dat ik uiteindelijk in de creatieve sector terecht zou komen, was al snel duidelijk.

Het kiezen voor productfotografie voelde al snel vertrouwd. Dankzij de styling-lessen op mijn MBO studie, kon ik zelf mijn foto’s stylen en dus ook fotograferen. Hierdoor kon ik snel een eigen, herkenbare style ontwikkelen.

 

En nu sta ik op het punt om mijn kennis weer door te geven aan jou! Ik wil jou alles leren over productfotografie: van het ontdekken van een eigen style tot het technische aspect van fotografie.

bonjour

Van het bewerken van jouw foto’s tot het inzetten hiervan. Ik deel al mijn geheimen met jou zodat jij een vliegende start kunt maken met productfotografie.

Want ik geloof er in dat jij opvallende productfoto’s kunt maken en daarmee jouw webshop kunt laten groeien. Soms heb je inspiratie nodig en soms heb je kennis nodig. Met beide aspecten help ik jou graag!

Mijn missie is om elke webshop-ondernemer te helpen met het creëren van opvallende productfoto’s die verkopen. Jouw producten verdienen de spotlight en die kun jij hen geven!

meer over Emmely
Mijn favoriete drankje is
koffie verkeerd met havermelk!
Als ik niet werk ben ik
te vinden in de kringloop!
Je mag mij wakker maken voor
een reisje naar Frankrijk!
Waarmee kan ik jou helpen?

Ik wil zelf aan de slag met productfotografie!

Je bent net gestart met jouw webshop en je hebt veel plezier in het creëren van jouw producten. Je weet hoe belangrijk productfoto's zijn, maar je hebt een gelimiteerd budget. Een productfotograaf inhuren zit er nu nog niet in. 

Maar natuurlijk wil jij productfoto's die ervoor zorgen dat jouw producten goed verkocht worden! Je bent bereid tijd te investeren in het zelf leren fotograferen van jouw producten. Zodat jij op lange termijn daar de vruchten van plukt.

Ik wil productfotografie

uitbesteden!

Je weet wat de waarde is van een productfoto en bent ook bereid om daarin te investeren. Je bent er van overtuigd dat je deze investering binnen no-time hebt terug verdiend.

Door productfotografie uit te besteden, heb jij meer tijd over om jouw producten te creëren en om deze te versturen: elementen die jou geld opleveren. 

En ondertussen werk ik aan jouw imago door aantrekkelijke productfoto’s te creëren. Die ervoor gaan zorgen dat jouw product zichzelf gaat verkopen.

Mijn werk aan jouw muur?

Fotografie gaat voor mij verder dan alleen productfotografie. Ik ben aan de slag gegaan met het fotograferen van stillevens voor aan jouw muur!