Hi, ik ben Emmely!

DSC_2310.jpg
DSC_2234.jpg

CREATIEVELING MET EEN PASSIE VOOR FOTOSTYLING EN PRODUCTFOTOGRAFIE

Van HAVO naar MBO Styling naar HBO Communicatie en dan uiteindelijk ervoor kiezen om fotograaf te worden. Het was geen logische route, maar dat ik uiteindelijk in de creatieve sector terecht zou komen, was al snel duidelijk.

Het kiezen voor productfotografie voelde al snel vertrouwd. Dankzij de styling-lessen op mijn MBO studie, kon ik zelf mijn foto’s stylen en dus ook fotograferen. Hierdoor kon ik snel een eigen, herkenbare stijl ontwikkelen.

Als klein meisje mocht ik de camera van mijn ouders gebruiken voor de vakantie foto's. Ik vond het - toen al - fantastisch om anderen de wereld door mijn ogen te laten zien. 

Ik zie prachtige details van producten, inspirerende combinaties van kleuren en materialen en een mogelijkheid om daar weer opvallende productfoto's van te maken. Precies wat jij nodig hebt!

Meer over Emmely

MIJN FAVORIETE DRANKJE IS

koffie verkeerd met havermelk!

ALS IK NIET WERK BEN IK

te vinden in de kringloop!

JE MAG MIJ WAKKER MAKEN VOOR

verse (zelfgemaakte) croissants!

IMG_4848.JPG
Chez-Yvet-17.jpg
IMG_6419.jpg
Planbooks_01.png

Mijn visie op
productfotografie

Productfotografie is een heel belangrijk aspect voor webshops: zonder deze foto's kun je haast je producten niet verkopen.

Maar er is meer nodig dan een simpele foto van het product. Consumenten verwerken alle informatie over een product visueel. Niet alleen hoe het product er uit ziet, maar ook de details en het formaat van het product moeten in één oogopslag duidelijk zijn. Daarnaast is een sfeer uitstralen met de foto's erg belangrijk voor de beleving van de consument. 

Je kunt dus als webshop niet achter blijven met een paar simpele foto's van het product. Je moet uitpakken om visueel de consument over te halen tot aankoop.

WAAR WIL IK NAAR TOE MET PRODUCTFOTOGRAFIE

Doordat de interesse voor visuele informatie groeit, wil ik daar in mee groeien als productfotograaf. Ik wil mijn productfoto's zo aantrekkelijk mogelijk maken zodat de consument niet meer om het product heen kan. Dat alle informatie direct duidelijk is, maar de productfoto ook nog een passende sfeer uit straalt. Zodat de consument bijna kan ervaren hoe het is om zelf het product te hebben, dankzij de juiste productfoto's.