top of page
Video Slides (1).png
IMG_1360.jpg
Maak in vijf stappen jouw webshop feestdagen ready!

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat jouw webshop een feestelijk jasje aan mag trekken! Het doel is dat jij zoveel mogelijk bestellingen krijgt rondom de feestdagen. Door middel van aantrekkelijke maar feestelijke productfoto's help ik jou graag een handje!

Ga aan de slag met de gratis vijf stappen om jouw webshop feestdagen-klaar te maken!

Feestelijke productfoto's: onmisbaar tijdens de feestmaand!

In de feestmaand draaien de webshops overuren, producten zijn niet aan te slepen en moeten de bestellingen ook nog verstuurd worden.

Maar die bestellingen komen niet zomaar binnen, dat is dankzij jouw productfoto's. In de feestdagen mag je wat extra aandacht besteden aan het feestelijke maken van jouw webshop. Voeg feestelijke productfoto's toe, geef je webshop een minimale kerst make-over en zorg dat jouw social media 'shop voor de feestdagen bij mij' schreeuwt!

IMG_1354.jpg
Formulier Weggever
IMG_1343.jpg
Meld je gratis aan!

En maak je klaar voor de feestdagen! Vergeet niet je aanmelding te bevestigen! 

De inhoud van de vijf tips

Vijf dagen lang ontvang jij iedere dag een gratis tip om jouw webshop (en ook social media) klaar te maken voor de feestdagen. In de tips staat - uiteraard - productfotografie centraal: welke productfoto's hebben een feestelijk jasje nodig, wat deel je precies op social media en hoe kun je jouw webshop klaar maken voor de feestdagen?

Na deze stappen is jouw webshop klaar voor de feestdagen en kunnen jouw potentiële klanten shoppen tussen de virtuele kerstlichtjes!

IMG_1383.jpg
A4 Content Emmely (1)_edited.png
Wil jij aan de slag met 
feestelijke productfoto's?

Heb je zin gekregen om jouw webshop klaar te maken voor de feestdagen? Meld je gratis aan en ontvang je de komende vijf dagen de tips in jouw mailbox!

In deze vijf dagen kun jij jouw webshop om toveren tot feest walhalla! Doe je mee?

bottom of page