IMG_3519 2.jpg

cursus

fotografie voor

webshops

de feest-editie!

5-removebg-preview.png

Stel je voor: jij trekt jouw ideale klant aan door middel van productfoto's die jij zelf hebt gemaakt. Ik leer jou de basis van productfotografie waarmee je direct aan de slag kunt! Doe je mee?

WIL JIJ NOOIT MEER GELD UITGEVEN AAN HET INHUREN VAN EEN PRODUCTFOTOGRAAF?

 

FOTOGRAFIE VOOR WEBSHOPS

IMG_6647.JPG

5 dagen, 5 modules met 5 opdrachten waarin je productfoto's naar jouw hand zet en direct kunt beginnen met het vullen van jouw webshop met unieke beelden. Door middel van deze Instagram cursus laat ik jou zien dat productfotografie toegankelijk is voor iedereen en je direct aan de slag kunt aan de hand van de juiste stappen! 

 

Wat nou als jij jouw productfotografie skills kunt verbeteren en dat jouw webshop daarvan kan profiteren? Tijdens de cursus leer ik jou verschillende elementen waardoor productfotografie geen moeilijk aspect meer zal zijn. Je kunt aan de slag met je camera óf met je smartphone, over beide leg ik uit hoe je daar de juiste instellingen kunt gebruiken. 

Styling, het werken met een camera, unieke content creëren én het creëren van productfoto's met een witte achtergrond komen aan bod. Daarnaast vertel ik jou het je het beste jouw beelden kunt bewerken en deel ik al mijn geheimen.

OPBOUW CURSUS

Module 1 | Fotograferen met camera én smartphone

Module 2 | Aan de slag met fotostyling

Module 3 | Creëer afwisselende foto's 

Module 4 | Productfoto's met een witte achtergrond

Module 5 | Het bewerken van jouw productfoto's

Ontdek de verschillende instellingen op jouw camera maar leer ook hoe je kwalitatief goede foto's kunt maken met jouw smartphone. Het resultaat na deze module: scherpe en stijlvolle productfoto's!

Hoe style je een foto zonder dat de aandacht op jouw product verloren gaat? Je ziet direct resultaat na het toepassen van deze theorie op jouw foto's!

Een variatie aan foto's geeft een duidelijk beeld over jouw webshop en jouw producten. Je kunt een variatie aan foto's maken, zelfs met één productsoort!

Ga aan de slag met productfoto's met een witte achtergrond waarmee je direct jouw webshop kunt vullen. Je hebt alleen maar wit papier, schilderstape en jouw product nodig!

Zonder filters toch een eenheid creëren met jouw foto's, het is mogelijk! Maak foto's meer sprekend door subtiele bewerkingen te doen, zonder dat de kleur van jouw product verloren gaat!

EXTRA: Feestelijke productfoto's

Speciaal voor de feestdagen heb ik een extra module ontwikkeld met daarin inspiratie en informatie over feestelijke productfoto's. Welke props heb je nodig, hoe style je een foto feestelijk en welke instellingen gebruik je op donkere dagen?

2-removebg-preview.png

DIT VONDEN ANDEREN VAN DE CURSUS

De cursus productfotografie van Emmely heeft bij mij gezorgd voor een fijne basis waarmee ik zelf verder aan de slag kan. Van styling tot de juiste instellingen van je camera: Emmely neemt je mee vanaf het begin. Met haar duidelijke filmpjes én fijne opdrachten kun je gelijk aan de slag om de theorie in praktijk te brengen. Emmely is bereikbaar voor je vragen, of dat nou gaat om feedback op je beelden of juist een technische vraag.

Na de cursus heb ik een andere, veel bewustere blik op productfotografie. Ik weet nu wat er aan vooraf gaat om het juiste beeld te creëren en wat ik daar voor nodig heb.

Er zat voor mij een logische opbouw in de cursus. Filmpjes waren heel waardevol in combinatie met overzichtelijke stories en posts. Alles was goed gestructureerd en een fijne afwisseling van elkaar.

 

Je stijl van presenteren, communiceren vind ik heel fijn en duidelijk! Je hebt het erg leuk, kort en krachtig gehouden. Leuk om naar te kijken en uit te voeren. En voor een introductie (als je net met fotografie begint) is dit heel waardevol!

Je kwam verzorgd en professioneel over met een prettige 'glow'. Je had er duidelijk veel plezier in!

 

De meest waardevolle tips voor mij waren het werken met de app Lightroom en het manueel fotograferen.

 

Deze cursus zou ik zeker aanraden. Kort, bondig met super leuke tips die je voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken. Het feit dat je binnen de gestelde termijn op je eigen tempo de cursus kunt volgen was voor mij erg aantrekkelijk.

de feest-editie!

Bij een feest-editie horen feestelijke cadeautjes! Bestel jouw ticket als early bird en ontvang gratis het e-book 'Feestelijke Productfoto's' (t.w.v. €17,95). Met het ebook kun je na de cursus nog dieper in de feestelijke productfoto’s duiken. Ik geef je feestelijke styling-tips, tips over de camera instellingen op donkere dagen en een dosis inspiratie! De foto’s in het e-book zijn niet de standaard-feestdagen foto’s, maar toch foto’s die jij met gemak na kunt maken. Ben jij er klaar voor om jouw content in een feestelijk jasje te steken?

*BESCHIKBAAR TOT EN MET 18 OKTOBEER 2020

de feest-editie!

CYNTHIA

TESSA

CARMEN

PRODUCTFOTOGRAFIE IS EEN DUURZAME SKILL WAAR JE DE REST VAN JE LEVEN PROFIJT VAN HEBT — INVESTEER NU!

VEELGESTELDE VRAGEN

DSC_2652.jpg
Untitled_Artwork%207_edited.png

Ik heb nog geen webshop, kan ik toch meedoen?

Ik leer jou de basis van productfotografie en productfotografie wordt voornamelijk toegepast voor webshops. Maar ook zonder webshop ben je welkom!

Hoe werkt de cursus?

De cursus vindt plaats via een besloten Instagram account. Je krijgt toegang wanneer je een ticket hebt gekocht. Vanaf de start krijg je iedere dag (5 dagen lang) nieuwe content te zien via het besloten Instagram account. De content is afwisselend tussen IGTV's, stories en foto's in de feed. Daarnaast krijg je, passend bij de module, iedere dag een opdracht. 

Ik heb geen tijd de week van de cursus, wat nu?

De cursus blijft een maand lang beschikbaar voor jou. Je kunt hierdoor de cursus volledig op je eigen tempo volgen. Een module heeft ongeveer 15 minuten kijktijd en daarnaast mag je aan de slag met de opdrachten. Je bepaalt zelf hoe lang je bezig bent met een opdracht.

Ik heb geen camera / Welke camera heb ik nodig voor de cursus?

Met iedere camera kun je foto's maken, zo ook met de camera van jouw smartphone. De content is gericht op zowel het fotograferen met een camera als fotograferen met een smartphone. In de tweede module leg ik je alles uit over de kwaliteit verbeteren van jouw smartphone foto's maar ook van de foto's die jij gaat maken met jouw camera. Je kunt dus mee doen met iedere camera!

Ik verkoop sieraden/stationery/meubels, is de cursus dan iets voor mij?

In de cursus gebruik ik als voorbeeld kleine producten (zoals sieraden, verzorgingsproducten, stationery, etc.) maar de theorie is natuurlijk ook toepasbaar op grotere producten zoals meubels. Twijfel je of jouw webshop geschikt is voor de cursus? Stuur mij een berichtje!

FOTOGRAFIE VOOR WEBSHOPS

+  5 modules volledig gericht op het fotograferen van jouw producten

+  Mogelijkheid om persoonlijke feedback te ontvangen op jouw foto's

+  Een maand lang toegang tot de cursus via Instagram

+  Ontwikkel een eigen (product)fotografie-stijl

+  Variatie van video, foto en tekst

+  Inclusief een ebook bij iedere module 

+  EXTRA: Module over feestelijke productfoto's

+  €69,95 inclusief btw

+  Je ontvangt een factuur

DSC_2310.jpg

+  heeft voor ruim 20 webshops gefotografeerd

+  heeft meer dan 700 foto's voor deze webshops gefotografeerd

+  is afgestudeerd als allround stylist

+  wordt het meest blij van kennis delen over productfotografie

Ik ben Emmely (25), webhopfotograaf. Mijn missie is om elke webshop-ondernemer te helpen met het creëren van inspirerende productfoto's. Jouw producten verdienen de spotlight en die kun jij hen geven! 

Ik geloof er in dat iedereen, ja ook jij!, inspirerende productfoto's kan creëren. Soms heb je inspiratie nodig en soms heb je (meer) kennis nodig. Met beide aspecten help ik jou graag!

de feest-editie!

Wat betekent 'de feest-editie'?

De feest-editie bevat een extra module gericht op feestelijke productfoto's. Module 1 t/m 5 bevat theorie die je dagelijks kunt toepassen wanneer jij jouw producten gaat fotograferen. De extra module bevat inspiratie en informatie over feestelijke productfoto’s. Dit is gericht op de komende feestdagen zodat jij unieke feestelijke content kunt maken. De modules samen (1 t/m 5 + extra) zorgen ervoor dat jij de laatste maanden van het jaar kunt knallen met jouw productfoto’s, feestelijk of niet ;).