EN ONTVANG GRATIS HET EBOOK
3 ONMISBARE PRODUCTFOTO'S VOOR MEER VERKOOP!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Wekelijks ontvang jij een mail met waardevolle inspiratie om direct toe te passen op jouw productfoto's!

Preview_Ebook_Ipad.png
 
Drie onmisbare productfoto's
100+ keer
gedownload!
VOOR JOUW WEBSHOP!

De eerste indruk op jouw webshop is alles bepalend! Uit onderzoek van GFK blijkt dat bezoekers op jouw webshop binnen drie seconden bepalen of zij verder zullen kijken of de webshop weer verlaten. Deze beslissing nemen zij op basis van de productfoto's die zij te zien krijgen.

Je wilt dus dat jouw productfoto's zo aantrekkelijk zijn, dat jouw potentiële klant langer dan drie seconden blijft hangen. Maar welke productfoto's heb je dan nodig?

In het e-book Drie onmisbare productfoto's leg ik jou precies uit welke productfoto's jij nodig hebt. Met deze foto's zorg jij ervoor dat jouw potentiële klant langer blijft dan drie seconden en zelfs over gaat tot aankoop! 

DSC_2371.jpg

Bonjour!

Ik ben Emmely

Ik werk sinds 2018 als freelance productfotograaf. Voor meer dan 20 verschillende merken heb ik productfoto’s mogen creëren. Maar sinds 2019 focus ik mij ook op het delen van kennis over productfotografie, door onder andere workshops, cursussen en e-books!

Mijn missie is om jou te helpen met het creëren van aantrekkelijke productfoto’s. Jouw producten verdienen de spotlight en die kun jij hen geven! 

Wil je direct aan de slag? Download het gratis e-book!

Terug naar home