top of page
DSC_2431.jpg
DSC_2371.jpg
DSC_2531.jpg

stylist + mentor + fotograaf

Bonjour!

Van HAVO naar MBO Styling naar HBO Communicatie en dan uiteindelijk ervoor kiezen om fotograaf te worden. Het was geen logische route, maar dat ik uiteindelijk in de creatieve sector terecht zou komen, was al snel duidelijk.

Het kiezen voor productfotografie voelde al snel vertrouwd. Dankzij de styling-lessen op mijn MBO studie, kon ik zelf mijn foto’s stylen en dus ook fotograferen. Hierdoor kon ik snel een eigen, herkenbare style ontwikkelen.

 

En nu sta ik op het punt om mijn kennis weer door te geven aan jou! Ik wil jou alles leren over productfotografie: van het ontdekken van een eigen style tot het technische aspect van fotografie.

Van het bewerken van jouw foto’s tot het inzetten hiervan. Ik deel al mijn geheimen met jou zodat jij een vliegende start kunt maken met productfotografie.

Want ik geloof er in dat jij opvallende productfoto’s kunt maken en daarmee jouw webshop kunt laten groeien. Soms heb je inspiratie nodig en soms heb je kennis nodig. Met beide aspecten help ik jou graag!

Mijn missie is om elke webshop-ondernemer te helpen met het creëren van opvallende productfoto’s die verkopen. Jouw producten verdienen de spotlight en die kun jij hen geven!

Emmely

liefs

Canon 6dmii.jpg
Lens 50mm.jpg
Statief.jpg

mijn favoriete tools

Statiefkop.jpg

om mee te werken als fotograaf

Ontwerp zonder titel.png
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Emmely

+  is geboren in 1995

+  knuffelt iedere kat die ze tegen komt
+  is gek op de kringloop
+  grootste inspiratiebron is Frankrijk
+  leest het liefst business boeken

+  is gek op gadgets

laten we connecten!

bottom of page