top of page
Video Slides (1).png
IMG_4219 4.JPG
JOUW PRODUCT MET JOUW VERHAAL
gefotografeerd door jouzelf.
de basiscursus
Fotografie voor Webshops

De basiscursus Fotografie voor Webshops is dé cursus als jij meer wilt leren over productfotografie! Werken met jouw camera voelt niet meer als iets ingewikkelds maar juist als iets leuks. Met fotostyling ontwikkel je een eigen productfotografie-stijl. En dankzij een filter dat je zelf gaat maken, wordt zelfs de nabewerking een eitje!

Deze cursus zorgt ervoor dat jij met veel plezier jouw producten gaat fotograferen. Je weet precies welke foto's jij nodig hebt en kunt deze ook sneller stylen, fotograferen en nabewerken. Alles wat je nodig hebt om jouw webshop te laten groeien!

7.png
IS DEZE CURSUS IETS VOOR JOU?

Je bent net gestart met jouw webshop en je hebt veel plezier in het creëren van jouw producten. Je weet hoe belangrijk productfoto's zijn, maar je hebt een gelimiteerd budget. Een productfotograaf inhuren zit er nu nog niet in. 

Maar natuurlijk wil jij productfoto's die ervoor zorgen dat jouw producten goed verkocht worden! Je bent bereid tijd te investeren in het zelf leren fotograferen van jouw producten. Zodat jij op lange termijn daar de vruchten van plukt.

Inhoud van de cursus
13.png
MODULE 1 — CAMERA TECHNIEKEN

Deze module staat volledig in het teken van het werken met jouw camera. Je leert de verschillende instellingen kennen en je kunt na het volgen van deze module zelf de instellingen veranderen naar het licht. Je begrijpt hoe de belichtingsdriehoek werkt en wat voor invloed de verschillende instellingen hebben op elkaar!

14.png
MODULE 2 — FOTOSTYLING

Een eigen stijl creëren aan de hand van fotostyling, ik leer het jou in deze module. Na het volgen van deze module weet jij precies welke foto's jij kunt maken passend bij jouw product. Props, kleuren en materialen gebruik jij in verschillende composities zodat iedere productfoto interessant is om naar te kijken (en van te kopen!).

15.png
MODULE 3 — NABEWERKING

Met de juiste nabewerking, maar je jouw productfoto pas echt af. Na het volgen van deze module weet jij precies hoe jij een productfoto kunt nabewerken. Daarnaast creëer jij een uniek filter wat past op jouw productfoto's, zo bespaar jij tijd maar past de productfoto toch goed bij jouw stijl.

RESULTATEN VAN DE CURSISTEN
de basiscursus
Fotografie voor Webshops
BONUS MATERIAAL

Jouw tijd is waardevol. Je hebt een webshop waarin je wellicht alle taken zelf doet. Het maken van de producten, het fotograferen van de producten, het verzenden van de producten. En dan nog de administratie, de klantenservice, het onderhoud van je webshop en het bijhouden van social media. Allemaal belangrijke taken, want zonder deze taken bestond jouw webshop niet.

Ik heb een bonus les toegevoegd waarin ik jou leer hoe je sneller jouw producten kunt fotograferen. Scheelt jouw tijd en dat levert jou uiteindelijk meer geld op!

8.png
WAT HEB JE NODIG?

Je hebt een aantal materialen en tools nodig in deze basiscursus. Om te beginnen ga je aan de slag met een camera. Je kunt werken met een spiegelreflexcamera of een systeemcamera. Heb je nog geen camera maar wil je er wel eentje? In deze blogpost laat ik je zien met welke camera jij kunt werken.

Naast werken met een camera, ga je ook aan de slag met fotostyling. Je hebt props nodig. Props zijn attributen die je gebruikt om sfeer toe te voegen aan je foto. Je hoeft hier niet speciaal props voor aan te schaffen, je hebt vaak al het een en ander in huis. 

Als laatste ga je aan de slag met nabewerken. Dit doe je in de gratis app Lightroom die je kunt downloaden op jouw telefoon (zowel iPhone als Android).

IMG_2546.jpg
IMG_4979_edited.jpg
IMG_4788%202_edited.jpg
IMG_DBCC081BAA9C-1_edited.jpg
IMG_BE4C8DB110B7-1_edited.jpg
IMG_2367.jpg
WAT KRIJG JE?

Je krijgt toegang tot mijn leeromgeving waar je de volledige basiscursus kunt volgen. De cursus bestaat uit drie modules bestaande uit video's en/of tekst met bijbehorende opdrachten.

Daarnaast krijg je toegang tot de Fotografie voor Webshops community op Facebook. Waar je om feedback kunt vragen, foto's kunt delen en inspiratie kunt opdoen.

Het is mogelijk om je vragen te stellen en feedback te krijgen op jouw productfoto's zodat je nog beter wordt in het fotograferen. Dit kun je doen via de mail of in de community!

de basiscursus
Fotografie voor Webshops

Onbeperkt toegang tot de basiscursus in de leeromgeving

Toegang tot de Fotografie voor Webshops-community

Drie modules met in totaal meer dan 15 lessen

€99 exclusief btw 

bottom of page